ТЕХНИЧКА ПОДРШКА   РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389  32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта до contact [ @ ] hamachi.mk. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h  Мобилен: ++389 78 404 676
    Skype: Live chat 
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ Недела само со закажување!  Facebook: Следете не

Внатрешни гуми

Гума Sava внатрешна 120/90-130/80-18

Шифра: 11823

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava внатрешна 2.75/3.00/3.25-18

Шифра: 11822

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava внатрешна 2-1/2.2-3/4-17

Шифра: 11824

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava внатрешна 3.50-10/3.00-10

Шифра: 11617

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava внатрешна 80/100/90-21

Шифра: 11618

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Ultralight 700x18/25C

Шифра: 14382

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Ultralight 29x1.9/2.35

Шифра: 14383

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 26x1.90/2.125 SV

Шифра: 14388

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 26x1.90/2.125 FV

Шифра: 14389

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 27.5x1.9/2.35

Шифра: 14390

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 29x1.9/2.35 SV

Шифра: 14391

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 29x1.9/2.35 FV

Шифра: 14392

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Welterweight 700x18/25

Шифра: 14393

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis Freeride Tube 26x2.2/2.5

Шифра: 14397

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 80/90/100-20-21 vnatresna

Шифра: 15405

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 100/110/120/100-18 vnatresna

Шифра: 15406

Артикалот го...

Побарај Цена

ГОРЕ