ТЕХНИЧКА ПОДРШКА   РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389  32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта до contact [ @ ] hamachi.mk. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h  Мобилен: ++389 78 404 676
    Skype: Live chat 
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ Недела само со закажување!  Facebook: Следете не

Скутери

Гума Hamachi / 120/70-12

Шифра: 10332

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Hamachi / 130/70-12

Шифра: 10333

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Hamachi / 130/60-13

Шифра: 10334

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Hamachi / 4.00-12

Шифра: 10341

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava 3.50-10 (Трака)

Шифра: 6104

Артикалот го има...

Побарај Цена

Гума Mitas 3.50-10 (Nor)

Шифра: 6106

Артикалот го има...

Побарај Цена

Гума Sava 130/70-12

Шифра: 6107

Артикалот го има...

Побарај Цена

Гума Sava 130/60-13

Шифра: 6108

Артикалот го има...

Побарај Цена

Гума Sava 120/70-12

Шифра: 6109

Артикалот го има...

Побарај Цена

Гума Duro 120/70-12

Шифра: 00068

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 120/70-12 51L

Шифра: 14302

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 130/60-13 60P

Шифра: 14304

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 130/70-12 64L

Шифра: 14303

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Sava 3.00-10

Шифра: 11616

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 3.00-10

Шифра: 15390

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 3.50-10

Шифра: 15391

Артикалот го...

Побарај Цена

Гума Mitas 140/60-13 MC-16

Шифра: 16235

Артикалот го...

Побарај Цена

ГОРЕ