ТЕХНИЧКА ПОДРШКА   РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389  32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта до contact [ @ ] hamachi.mk. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h  Мобилен: ++389 78 404 676
    Skype: Live chat 
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ Недела само со закажување!  Facebook: Следете не

Автомобили

Maxxis 175/70 R13

Шифра: 15410

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 175/65 R14

Шифра: 15411

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 185/65 R14

Шифра: 15412

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 195/65 R15

Шифра: 15414

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 205/60 R15

Шифра: 15415

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 205/60 R16

Шифра: 15418

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 205/55 R16

Шифра: 15416

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 225/40 R18

Шифра: 15417

Артикалот го...

Побарај Цена

Maxxis 185/65 R15

Шифра: 15413

Артикалот го...

Побарај Цена

ГОРЕ