ТЕХНИЧКА ПОДРШКА   РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389  32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта до contact [ @ ] hamachi.mk. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h  Мобилен: ++389 78 404 676
    Skype: Live chat 
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ Недела само со закажување!  Facebook: Следете не

Плочки за Диск

Плочки за кочници пар 50/125/150сс

Шифра: 900080

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки предни LG-50-K / LJ50-3L

Шифра: 900757

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки пар 50сс

Шифра: 901528

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки 150Т-2 / YY250

Шифра: 901675

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки XY150

Шифра: 901821

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за задна кочница 49QT-28C

Шифра: 902615

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за предна кочница SG200GU-2

Шифра: 902950

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за предна кочница SG150-13

Шифра: 902960

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за предна кочница SG125-9

Шифра: 903109

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за предна кочница BT49-28C

Шифра: 903891

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки 250-4 / 250V / 400V

Шифра: 903972

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки АТV 400

Шифра: 904233

Артикалот го...

Побарај Цена

Плочки за водено ладење RHON 50 / 2T

Шифра: 904357

Артикалот го...

Побарај Цена

ГОРЕ