ТЕХНИЧКА ПОДРШКА   РАБОТНО ВРЕМЕ КОНТАКТ
1. Пријавете се или создади нов профил. 2. Прегледајте ја вашата порачка. Понеделник до Петок: 08.00h - 20.00h. Teлефон: ++389  32 609 901
Ако сеуште имаш проблеми, споделите со нас, со испраќање на е-пошта до contact [ @ ] hamachi.mk. Ви Благодарам! Сабота: 09.00h - 15.00h  Мобилен: ++389 78 404 676
    Skype: Live chat 
Адреса: Hamachi motors - Штип 2000 Македонија / Улица, Гоце Делчев ББ Недела само со закажување!  Facebook: Следете не

Блендекс

Блендекс 49QT-28C / LG-K 2T

Шифра: 900102

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс ARORA-150 сс

Шифра: 900154

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс 50сс

Шифра: 900238

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс XY150сс

Шифра: 901839

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс SG125/SG150сс

Шифра: 902976

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс YY250T

Шифра: 903805

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс FYM 400

Шифра: 904261

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс SG100-2H / LF50Q-2(A)

Шифра: 901184

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс 400V

Шифра: 902400

Артикалот го...

Побарај Цена

Блендекс 250V

Шифра: 903254

Артикалот го...

Побарај Цена

ГОРЕ